Markarbeten Umeå, Örnsköldsvik, Bjurholm & vännäs med omnejd

received_820825866037810

Vi på Hennströms Grävtjänst har kunskaperna och erfarenheten för att kunna utföra en rad olika tjänster inom markarbeten. Du som företag och privatperson kan få hjälp med bland annat dränering, grävning, dikesgrävning och anläggningsarbeten. Vi lägger grunden för ditt projekt och utför alltid arbetet med kvalitet. När du vänder dig till oss så är det alltid du själv som bestämmer i vilken omfattning vi ska hjälpa till, inget uppdrag är för litet eller stort. För att du ska få ett resultat som uppfyller dina förväntningar så ser vi till att ta stor hänsyn till dina önskemål och krav. Vi lägger stor vikt vid att du som kund känner dig helt nöjd med både vårat arbete men också med servicen. Vår vision är att du i framtiden kommer välja Hennströms Grävtjänst varje gång du är i behov av markarbeten.

Utöver markarbeten kan vi dessutom erbjuda försäljning och leverans av matjord samt grus. Vi har bland annat sandningsgrus och stenmjöl men även grövre material. Hos oss får du en snabb och effektiv leverans av ditt material.

Du hittar oss i närheten av Umeå, Örnsköldsvik, Bjurholm och Vännäs. Det är i dessa områden med omnejd som vi primärt arbetar i men vi välkomnar givetvis uppdrag på andra orter också.

Här på sidan kan du läsa mer om vad vi utför för typ av arbeten samt även se bilder från pågående projekt och slutfärdiga resultat. Är du intresserad av vad vi har att erbjuda? Då är du varmt välkommen att kontakta oss så kan vi ge dig en offert. Som privatperson kan du hos oss nyttja ROT och Rut-avdrag.