Vägunderhåll

Våra tjänster inom vägunderhåll

Vi är experter på att hjälpa företag, föreningar, privatpersoner och hyresvärdar med alla typer av vägunderhåll. Oavsett om det gäller sopning, saltning av vägar, spetsplogning, snöröjning eller andra tjänster, så finns vi här för att hjälpa till. Vår erfarna personal och specialutrustade fordon kan hantera alla utmaningar som kommer med vägunderhåll.

Vinterunderhåll

Vi erbjuder en bred rad av vintervägunderhållstjänster för att hålla vägarna säkra och framkomliga under vintermånaderna. Förutom snöröjning och halkbekämpning kan vi även hjälpa till med sandning för extra grepp på vägarna, isrivning för att ta bort isiga ytor, bortforsling av snö för att hålla vägarna fria och kantskärning för att definiera vägkanterna och förhindra snöansamlingar. Vårt erfarna team och specialutrustade fordon är redo att ta itu med alla utmaningar som vintern kan bjuda på. Kontakta oss för att få mer information om våra vintervägunderhållstjänster och låt oss hjälpa dig att hålla vägarna säkra och framkomliga under vintern!

Som privatperson så kan du få RUT-avdrag för snöröjning och halkbekämpning.

Vi kommer att göra en prisjustering inför 2024/2025 för privatpersoner.

Allmän underhåll

Vi är experter på vägunderhåll och kan hjälpa till med en rad olika tjänster för att hålla vägarna i toppskick. Vi erbjuder sopning för att hålla vägarna rena och fria från skräp. Dessutom kan vi utföra grusning för att förbättra väggreppet och ge en jämn yta. Vid behov kan vi även hjälpa till med trumbyte för att säkerställa en smidig och pålitlig vägfunktion. Om det behövs kan vi även utföra dikning för att förbättra dränering och minska risken för översvämningar. Vår lastbil har även underbett, vilket gör att vi kan snabbt och smidigt dra till vägen för att utföra nödvändiga underhållsåtgärder. Kontakta oss för mer information om våra vägunderhållstjänster och låt oss hjälpa dig att hålla vägarna i bästa skick!