Vatten & Avlopp

Hur står det till med ditt enskilda avlopp?

Många enskilda avlopp är inte godkända enligt dagens regelverk på grund av hög ålder eller obefintligt reningseffekt. Om något av detta gäller för ditt avlopp är det med stor säkerhet hög tid att byta:

  • Slamavskiljning finns, men efterrening saknas
  • Avloppet är fel dimensionerat, vilket är vanligt vid ombyggnationer
  • Ditt enskilda avlopp installerades före 1987
  • Vatten finns indraget, men rening saknas
  • Du saknar ett giltigt tillstånd för avloppet
  • Avloppsvattnet leds till sandfilterbrunn eller stenkista
  • Du sitter fast med en ålderdomlig två- eller trekammarbrunn

Vi har lösningar för både normal och hög skyddsnivå. 

Här på sidan kan du läsa mycket om Ecoboxprodukter (ecot.se)  men vi har även produkter från Kemfritt.se – från 4evergreen.

Då vi vet att alla våra kunder har olika behov så försöker vi ha ett brett utbud att arbeta med. Vi ska nu se över en lösning i betong då många andra lösningar är i plast. Minireningsverk för enstaka hushåll – välj WSB Clean (emcon-wsb.se) 

Alla våra lösningar går att utforma för större anläggningar.

Vare sig det är 1 hushåll eller 100 personer. Våra lösningar går att bygga ut med moduler för att passa dina behov. 

Ecobox Modular 52, 75 & 100 – Ecobox (ecot.se)

Kontakta oss så ser vi över vad som passar för just dina behov. 

 

Kontakta oss för en kostnadsfri offert eller boka ett kostnadsfritt hembesök.

Vi hjälper dig även med ansökan till kommunen.

 

 

 

Vi är stolta återförsäljare till

Våra tjänster inom vatten & avlopp

Vattentank

Våra vattentankar kommer från Ecobox och är tillverkade med den högsta kvalitet samt hållbarhet i åtanke. Vilket garanterar pålitlig och långvarig prestanda. När det kommer till våra regnvattentankar, kan du verkligen dra nytta av naturens gåvor genom att samla upp och använda regnvatten på ett smart och miljövänligt sätt. Kontakta oss idag Besök Ecobox idag och låt oss hjälpa dig att skapa en mer hållbar och effektiv vattenhantering för ditt hem eller företag!

Minireningsverk

Kompletta minireningsverk som renar avloppet år ut och år in – helt utan kemikalier Robust byggd för vårt nordiska klimat Fritt från kemikalier För normal och hög skyddsnivå Inbyggd bakterierening Unikt fosforkretslopp Svensktillverkad i Övertorneå. Vi mäter på plats, ger råd och lämnar  en fastprisoffert efter oss. Du har  också möjlighet att ta direktkontakt  med våra certifierade återförsäljare.  De kan hjälpa dig med allt du  behöver – från första kontakt till  installation och service.

Dags att byta ut ditt gamla avlopp? Boka in ett kostnadsfritt hembesök!

Vi mäter på plats, ger råd och lämnar  en fastpris offert efter oss. Boka ditt hembesök på telefon 070-683 06 09 eller mejla till info@hennstroms-gravtjanst.se. Du har  också möjlighet att ta direktkontakt  med våra certifierade återförsäljare.  De kan hjälpa dig med allt du behöver – från första kontakt till  installation och service.